SOMMAR ARKITEKTUR

DESIGNSKOLA I FLORENS, ITALIEN

Revolutionen av konst, arkitektur och kultur som vi förknippar med renässansen inträffade först i den italienska staden Florens. Under det femtonde århundradet, producerade Florence mer inflytelserika kreativa genier än någon annan stad under samma era. Mästare som Masaccio, Brunelleschi, Michelangelo, Dante och Da Vinci har evigt alla satt sin prägel på staden och den västerländska kulturen. Sedan dess har kunskapen om Florens historia och verk blivit nödvändigt att studera i arkitektur och design över hela världen.

BESKRIVNING
Den korta kursen lär både traditionella och moderna analytiska färdigheter tillsammans med en allmän översikt över arkitekturhistoria . Arkitekturen , offentliga utrymmen , samt övergripande strukturen av staden undersöks både i termer av "design intent " av arkitekter och Urbanism i dag samt hur den geografiska , rumsliga , kulturella , ekonomiska , politiska och religiösa sammanhang påverkas utformningen av arkitektur och staden som helhet . Huvuddelen av kursen sker på plats besöka de arkitektoniska och urbana mästerverk i Florens . Genom en serie promenader och skissa turer kursen utforskar de faktorer som ledde till utvecklingen av arkitektur och stadsplanering av den florentinska renässansen och vilken inverkan detta har haft på efterföljande generationer av arkitekter och designers.The program är utformat för studenter med ett starkt intresse för italiensk konst , inredning och arkitektur . Denna kurs är utmärkt för studenter på alla nivåer . Personer med ett allmänt intresse för arkitektur och design, men har inga omedelbara planer på att bedriva en examen uppmuntras också att skriva . Om du för närvarande en arkitektur student i ditt hemland , ange så på din ansökan.

Sommarkurs datum och schema
The short course is held for 4 weeks each summer during the month of June only. For the exact dates see our academic calendar.

Den Arkitekturkursen möter 3 timmar per dag - måndag, tisdag, onsdag, torsdag 10:00 till 13:00. Se härSommar Ansökningsblankett:

 • (Online Summer Application)


 • kursmaterial
  Students should budget separately an additional 150 Euro for various travel and access to Museums
  Medtag följande:
  A3 spiral bunden medeltjockt papper (ca 180 gram) spiral bunden skissbok
  Pennor (2H, hb, 2b) / pennvässare
  Suddgummin (vitt suddgummi och grått knådas suddgummi)

  --
  --


  Graphic Design
  GRAFISK DESIGN SOMMARKURS

  Korta sommarkurser if grafisk designär en introduktion till grafisk designteori och dess tillämpningar. Denna korta sommarkursen är utformad för studenter som har intresse för att börja sina studier i grafik design. Kursen är också perfekt för dem som för närvarande studerar marknadsföring eller reklam och vill expandera till visuell konst. Kursen rör sig snabbt från de grundläggande huvudämnena, till processen för planering, till de slutliga riktlinjerna för skapandet av två-dimensionella konstverk.

  Grafisk Design Sommarkurs:
  Varaktighet: 4 veckor
  Nivåer: Basisk

  Läs mer
  Digital Illustration
  digital illustration sommar

  Den korta sommarkursen är en intensivkurs i den digital illustration process. Kursen är en introduktion till digital illustrationsteori och dess tillämpning. Denna korta sommarkurs är utformad för att ge grafisk designstuderande färdigheter som krävs för att slutföra professionella uppdrag som inkluderar illustrerade element och att inspirera dem att utveckla sin kreativa potential inom detta område.  Digital Illustration designkurs
  Varaktighet: 4 veckor
  Nivåer: Alla

  Läs mer
  Architecture
  arkitektur sommar

  The Florence Institute anbud arkitektur kurser som lär teckning och observationsförmåga plus en introduktion till arkitekturens teori och italiensk historia. Denna korta sommar kurs är utformad för studenter med ett intresse inom konst och arkitektur i Italien. Huvuddelen av kursen sker i form av rundvandringar, där eleverna kan lära sig direkt från arkitekturen i Florens

  Arkitektur Sommarkurs :
  Varaktighet: 4 veckor
  Nivåer: Alla

  Läs mer
  Furniture Design
  mÖbeldesign sommarkurser

  Möbeldesign är en av Italiens mest respekterade kunskapsområden. Syftet med den korta sommaren kursen är att utveckla elevernas förståelse och konceptuella färdigheter i alla aspekter av Möbeldesign från konstruktion till produktion till utveckling av prototyper. Under 4 veckors program, studerar presentation av historia, teorier, arbeten och trender av italienska och internationella möbler.  Furniture Summer Course :
  Varaktighet: 4 veckor
  Nivåer: Basisk eller Avancerat

  Läs mer