GRAFISK DESIGN

Designskola i Florens, Italien

The Florence Institute är en Grafisk Design School i Florens, Italien för både master samt kurser av grafisk design. Det engelska språket används för att instruera alla courses.Each ett års kurs är 30 veckor. FIDI är en perftect alternativ för internationella studenter som söker en grafisk design skola i Italien.

Översikt

Kurser Grafisk design kurs alternativ för antingen master eller nybörjare nivåer. Det engelska språket används för att instruera alla kurser. Den grafiska designen skolans program ger en teoretisk och praktisk inställning till utbildning och erbjuder professionella kompetens, teoretisk grund och allmän utbildning för att hjälpa eleverna i utvecklingen och mognaden av sina konstnärliga förmågor och att stelna sina tekniska färdigheter. Tonvikten ligger på att lära sig begrepp och kunskaper för att skapa datorgrafik, webbdesign och illustrationer. Var och en ettårig utbildning är 30 veckors behandling i Italien. Verktygen inkluderar grafiska program som Adobe Photoshop, Flash, Illustrator, Indesign, After Effects och andra program. Dessa programvaror är de mest prevalently använda datorprogram som används i Italien, Europa och thougout världen. Tyngdpunkten i den grafiska designen skolans program är Studio Design Course. Stora teman såsom theroy, print, layouter och färgscheman behandlas varje termin. Besök vår Design Galleri att visa exempel på de typer av grafisk design projekt realiseras under kurserna. Klassen är indelad i tre olika delar: 1) föreläsningar 2) skrivbord kritik och 3) presentationer. Grafisk design skola föreläsningar täcker många design ämnen, tekniska data och teori. Under hela terminen kommer studenterna att utfärdas olika designproblem, och sedan ombedd att utveckla konstruktionslösningar under en period av veckor. Under skrivbord kritik, kommer utvecklingen av varje projekt noggrant designad av instruktörerna. Vid olika skeden av projekten kommer att presenteras, diskuteras sedan graderas efter hur grundligt de löser design problem.


Objektiv
Vid slutet av kursen kommer de grafiska studenterna ha uppnått den träning och skapat den portfolio som krävs inför intervjuer till olika positioner i grafiska designföretag, reklamstudios eller marknadsförings företag. Examinerade elever från Florence Institute kan även hitta inträde till positioner som grafiska formgivare, renderingar och illustratörer. Efter yrkeserfarenhet kan studenter så småning om gå vidare till avancerade positioner som ledande forgivare eller projectledare. Andra kan fastställa egna designföretag eller ta utmanande frilandsuppdrag.

Undervisning
Alla våra lärare är mycket kvalificerade med högsta referenser. Lärarna kommer från både Italien och internationella bakgrunder. Vår personal har ett respekterat rykte för dynamiska undervisningsmetoder, motiverande kursmaterial och interaktivt lärande.

Studiebesök
Studiebesök utgör en stor del av Florence Institutes läroplan. Skolan är belägen i nära anslutning till några av Florens, Italiens viktigaste konstgallerier, museer och kulturella platser. Studenterna förväntas delta i alla studiebesök som är planerade för kurserna där de är inskrivna i och bör räkna med en budget på 150 euro per termin som skall täcka olika resor och biljettkostnader.


SOMMARKURS

Graphic Design
GRAFISK DESIGN SOMMARKURS

Korta sommarkurser i grafisk design är en introduktion till grafisk designteori och dess tillämpningar. Denna korta sommarkursen är utformad för studenter som har intresse för att börja sina studier i grafik design. Kursen är också perfekt för dem som för närvarande studerar marknadsföring eller reklam och vill expandera till visuell konst. Kursen rör sig snabbt från de grundläggande huvudämnena, till processen för planering, till de slutliga riktlinjerna för skapandet av två-dimensionella konstverk.

Grafisk Design Sommarkurs:
Varaktighet: 4 veckor
Nivåer: Basisk

Läs mer
Digital Illustration
DIGITAL ILLUSTRATION DESIGNKURS

Den korta sommarkursen är en intensivkurs i den digital illustration process. Kursen är en introduktion till digital illustrationsteori och dess tillämpning. Denna korta sommarkurs är utformad för att ge grafisk designstuderande färdigheter som krävs för att slutföra professionella uppdrag som inkluderar illustrerade element och att inspirera dem att utveckla sin kreativa potential inom detta område.

Digital Illustration designkurs
Varaktighet: 4 veckor
Nivåer: Alla
Läs mer
Architecture
Akademiska kurser
1, 2 & 3 ÅR

De grafiska design kurserna är för både Master och nybörjare. Det engelska språket används för att undervisa alla kurser. Det grafiska designprogramet ger en teoretisk och praktisk inställning till utbildning och erbjuder professionella färdigheter, teoretisk grund, och allmän utbildning för att hjälpa elever i utvecklingen och mognaden av deras konstnärliga förmågor och att bevara sina tekniska färdigheter.


Grafisk design:
Bachelor Degree: 3Yr
Akademiska kurser: 1 år, 2 år
Språk: Engelska


Läs mer
Mestrado
Master of
Graphic design

Masterexamen i grafisk design är avsedd för studenter från specialiserade skolor, unga designers och studenter med professionell utbildning inom: Grafisk Design, Visual Communications, interaktiva medier, kommunikationsvetenskap och datavetenskap. Undervisningen omfattar genomförande av uppdrag påtraffade av yrkesmän i Italien och internationellt.

Inredningsdesign Master: 1 år
Nivåer: Examen Endast
Språk: Engelska

Läs mer