sommar Digital illustration

designskola i Florens, Italien

Den korta sommarkursen är en intensivkurs i digital illustration processen. Kursen är en introduktion till digital illustration teori och dess tillämpning. Denna korta sommar kurs är utformad för att ge grafisk design studenter med färdigheter som krävs för att slutföra professionella uppdrag som inkluderar illustrerade element, och att inspirera dem att utveckla sin kreativa potential inom detta område. Kursen är också perfekt för dem som för närvarande studerar marknadsföring eller reklam som vill expandera till bildkonst. Vid slutet av kursen ska varje student ha förvärvat förmåga att arbeta i olika stilar av illustrationen, både realistiska och stylized.GDV 106-Digital illustration Sommarkurs-3 poäng

BESKRIVNING
Under This kurs Lär SIG Studenten Olika Grundläggande Tekniker för digital illustration Med Hjälp Att AV Adobe CS5. De lektioner OCHj Presentationer uppmuntra elever attR utforska Olika stilar Närs du arbetar Nämnden attR utveckla sin personliga vision.

ITALIENSKA SPRÅK
Vi kombinerar Aven Den Digitala illustrationen Med italienska the language Nämnden 3 Timmar per Vecka - en chans att-Bygga Upp förtroende OCH förståelse Nämnden ETT AV de Vackraste språken i Världen. En Utveckling AV Kunskaper i the language Kan hjälpa gräva ATT NJUTA AV Kultur och seder i Florens OCH Italien Annu mer.


Sommarkurs datum och schema
The short course is held for 4 weeks each summer during the month of June only. For the exact dates see our academic calendar.

Den digitala illustration kursen möter 3 timmar per dag - måndag, onsdag och torsdag från 15:00 till 18:00 Det finns också en kurs i italienska språket för 1 timme per dag - måndag, ons, torsdag 13:00 till 14:00 . Se här Sommar Ansökningsblankett: Ms Word/PDF


SOMMARKURS

Graphic Design
GRAFISK DESIGN SOMMARKURS

Korta sommarkurser i grafisk design är en introduktion till grafisk designteori och dess tillämpningar. Denna korta sommarkursen är utformad för studenter som har intresse för att börja sina studier i grafik design. Kursen är också perfekt för dem som för närvarande studerar marknadsföring eller reklam och vill expandera till visuell konst. Kursen rör sig snabbt från de grundläggande huvudämnena, till processen för planering, till de slutliga riktlinjerna för skapandet av två-dimensionella konstverk.

Grafisk Design Sommarkurs:
Varaktighet: 4 veckor
Nivåer: Basisk

Läs mer
Digital Illustration
DIGITAL ILLUSTRATION DESIGNKURS

Den korta sommarkursen är en intensivkurs i den digital illustration process. Kursen är en introduktion till digital illustrationsteori och dess tillämpning. Denna korta sommarkurs är utformad för att ge grafisk designstuderande färdigheter som krävs för att slutföra professionella uppdrag som inkluderar illustrerade element och att inspirera dem att utveckla sin kreativa potential inom detta område.

Digital Illustration designkurs:
Varaktighet: 4 veckor
Nivåer: Alla
Läs mer
Arquitetura
Arkitektur
sommar

The Florence Institute erbjuder arkitektur kurser som lär teckning och observationsförmåga plus en introduktion till arkitekturens teori och italiensk historia. Denna korta sommar kurs är utformad för studenter med ett intresse inom konst och arkitektur i Italien. Huvuddelen av kursen sker i form av rundvandringar, där eleverna kan lära sig direkt från arkitekturen i Florens

Arkitektur Sommarkurs:
Varaktighet: 4 veckor
Nivåer: Alla

Läs mer
Design de Moveis
MÖbeldesign sommarkurser

Möbeldesignär en av Italiens mest respekterade kunskapsområden. Syftet med den korta sommaren kursen är att utveckla elevernas förståelse och konceptuella färdigheter i alla aspekter av möbeldesign från konstruktion till produktion till utveckling av prototyper. Under 4 veckors program, studerar presentation av historia, teorier, arbeten och trender av italienska och internationella möbler.


Möbler Sommarkurs:
Varaktighet: 4 veckor
Nivåer: Basisk eller AvanceratLäs mer