sommar MÖBEL DESIGN

designskola i Florens, Italien

Syftet med korta kursen är att utveckla elevernas kunskaper och kompetens när det gäller alla aspekter av möbeldesign från design, utveckling till produktion av prototyper. Under 4 veckors program, studerar studenterna presentationer av material, historia, teorier och detaljer av italienska och internationella möbler.

BESKRIVNING
Den korta kurs lär möbler design tillsammans med en allmän översikt av möbelhistoria. Programmet är utformat för studenter med ett starkt intresse för italiensk möbeldesign, inredning och industridesign. Denna kurs är utmärkt för studenter på alla nivåer. Personer med ett allmänt intresse för möbeldesign, men har inga omedelbara planer på att bedriva en examen är också uppmuntras att skriva in sig.

ITALIENSKA SPRÅK
Vi kombinerar även Möbler Designade kurser med italienska språket för 3 timmar per vecka - en chans att bygga upp förtroende och förståelse för ett av de vackraste språken i världen. En utveckling av kunskaper i språket kan hjälpa dig att njuta av kultur och seder i Florens och Italien ännu mer.


Sommarkurs datum och schema
The short course is held for 4 weeks each summer during the month of June only. For the exact dates see our academic calendar.

Möbledesignkursen möter tre timmar per dag - måndag, onsdag och torsdag från 15:00 till 18:00 Det finns också en kurs i italienska språket i 1 timme per dag - måndag, onsdag, torsdag 13:00 till 14:00. Se här sommaren Ansökningsblankett:

 • (Online Summer Application)


 • SOMMARKURS

  Graphic Design
  GRAFISK DESIGN SOMMARKURS

  Korta sommarkurser i grafisk design är en introduktion till grafisk designteori och dess tillämpningar. Denna korta sommarkursen är utformad för studenter som har intresse för att börja sina studier i grafik design. Kursen är också perfekt för dem som för närvarande studerar marknadsföring eller reklam och vill expandera till visuell konst. Kursen rör sig snabbt från de grundläggande huvudämnena, till processen för planering, till de slutliga riktlinjerna för skapandet av två-dimensionella konstverk.

  Grafisk Design Sommarkurs:
  Varaktighet: 4 veckor
  Nivåer: Basisk

  Läs mer
  Digital Illustration
  DIGITAL ILLUSTRATION DESIGNKURS

  Den korta sommarkursen är en intensivkurs i den digital illustration process. Kursen är en introduktion till digital illustrationsteori och dess tillämpning. Denna korta sommarkurs är utformad för att ge grafisk designstuderande färdigheter som krävs för att slutföra professionella uppdrag som inkluderar illustrerade element och att inspirera dem att utveckla sin kreativa potential inom detta område.

  Digital Illustration designkurs
  Varaktighet: 4 veckor
  Nivåer: Alla
  Läs mer
  Arquitetura
  Arkitektur
  sommar

  The Florence Institute erbjuder arkitektur kurser som lär teckning och observationsförmåga plus en introduktion till arkitekturens teori och italiensk historia. Denna korta sommar kurs är utformad för studenter med ett intresse inom konst och arkitektur i Italien. Huvuddelen av kursen sker i form av rundvandringar, där eleverna kan lära sig direkt från arkitekturen i Florens

  Arkitektur Sommarkurs:
  Varaktighet: 4 veckor
  Nivåer: Alla

  Läs mer
  Design de Moveis
  MÖbeldesign sommarkurser

  Möbeldesignär en av Italiens mest respekterade kunskapsområden. Syftet med den korta sommaren kursen är att utveckla elevernas förståelse och konceptuella färdigheter i alla aspekter av möbeldesign från konstruktion till produktion till utveckling av prototyper. Under 4 veckors program, studerar presentation av historia, teorier, arbeten och trender av italienska och internationella möbler.


  Möbler Sommarkurs:
  Varaktighet: 4 veckor
  Nivåer: Basisk eller Avancerat  Läs mer