MASTER MÖbeldesign

i Florens, Italien

Master of Furniture Design i Florens, Italien. Perfekt för yrkesverksamma eller unga akademiker. Vänligen läs intagningssidanför krav. Varje ett åriga Masterkurs är 30 veckor. Alla klasser instrueras på engelska.

Översikt

Syftet med kursen är att utveckla elevernas kunskaper och färdigheter relaterade till aspekter av möbelproduktion , från utveckling och förvaltning av prototyper fram till den slutliga tillverkningsprocessen . Den ettårigt program är 30 veckors behandling med alla kurser som hålls på engelska . Master -nivå Kursen ger studenterna en stor kunskap om italiensk möbeldesign genom en blandning av föreläsningar , design studios och historia . De möbeldesign skolans kurser erbjuder också undervisning i datorn mjukvaror Rhinoceros och VRAY.Acceptance för masterutbildningar beror på elevens tidigare nivå av erfarenhet . Programmet är utformat för yrkesverksamma eller unga akademiker . Läs Antagningsenheten sida för krav . Var och en magisterexamen kurs är 30 veckor. Antagning till Master Möbeldesign kräver i de flesta fall en examen med inredning , arkitektur eller industridesign . Läs Antagningsenheten sidan för att avgöra om du uppfyller kraven för Möbeldesign Mästaren . De som inte uppfyller Master krav är välkomna att anmäla sig till vårt akademiska nivån på Inredning Design eller vår korta sommarkurs på möbler . Alla klasser instrueras på engelska .


mÅl
Vid slutet av kursen kommer studenterna ha uppnått den träning och skapat den portfolio som krävs inför intervjuer till olika positioner i inredningsföretag, möbeldesign- eller arkitekt- studios. Examinerade studenter från Florence Institutes kan hitta inträde till positioner som rumsplanerare, designers biträdande och renderar. Efter att ha fått yrkeserfarenhet, kan studenter gå så småningom vidare till avancerade positioner som ledande formgivare eller projektledare. Andra kan fastställa egna design företag eller ta på utmanande frilansuppdrag.


lÄror
Florens Institutes föreläsningsserie har designers, arkitekter, konstnärer och respekterade yrkesmän i en värld av italiensk design och kultur. Samtliga av lärarna i vårt Möbeldesign program är registrerade arkitekter eller doktorsexaminerade professorer. Lärarna i möbeldesign I Masterprogrammet kommer från både Italien och runt om i världen. Vår personal har ett respekterat rykte för dynamiska undervisningsmetoder, motiverande kursmaterial och interaktivt lärande.


studiebesÖk
Studiebesök utgör en väsentlig del av Florens Institutets läroplan. Skolan ligger i nära anslutning till några av Florens viktigaste museer och kulturmiljöer. Studenter bör räkna med en budget på 150 euro per termin för res- och biljettkostnader för studiebesök som är planerade för klasser där de är inskrivna. Besök på Uffizierna tillsammans med många andra byggnader, kyrkor och museer görs varje vecka. Några av de platser som vanligtvis besöks av inredningsstudenterna inkluderar Italiens största möbelutställning Salone Internazionale del Mobilei Milano och keramikutställningen Cersaie i Bologna. Italien är känt världen över för sin möbelindustri. En av höjdpunkterna för inredningsstudenter är ett besök på en av Toscanas främsta möbelfabriker..


Furniture Design
MÖbeldesign sommarkurser

möbeldesign är en av Italiens mest respekterade kunskapsområden. Syftet med den korta sommarkursen är att utveckla elevernas förståelse och konceptuella färdigheter i alla aspekter av möbeldesign från konstruktion till produktion till utveckling av prototyper. Under 4 veckors program, studerar presentation av historia, teorier, arbeten och trender av italienska och internationella möbler.

Möbeldesign sommarkurser :
Varaktighet: 4 veckor
Nivåer: Grund eller Avancerat

Läs mer

FÖRSTA TERMINEN

IFD 501- Studio Design Course 1 -  Double Weight
Denna studio kursen sammanträder två gånger per vecka och är kärnan masterprogrammet. Syftet med kursen är att utveckla elevernas kunskaper genom att fokusera på italiensk möbeldesign. Målet är att uppmuntra studenter att utvidga sin ståndpunkt utöver enkla lösningar för att skapa en stark  känsla för detaljer och material och att bygga en strävan efter professionalism. Eleverna kommer att utsättas för dagsbehov i det moderna Italien som omfattar ett brett utbud av designomständigheter. Omfattande forskning kommer att involveras eftersom eleverna lär sig att känna igen fördelarna av den italienska designprocessen.

CD 180- 3D Computer Modeling- Rhinoceros
Kursen är avsedd för dem som är nya för modellering med Rhinoceros programvara. Kursen fokuserar på användning av modeller med komplexa former. I slutet av kursen kommer deltagarna att kunna producera professionellt utförda 3D-modeller med Rhinoceros programvara.

INT 190- Furniture Design 
Denna designkursen sammanträder en gång per vecka. Syftet med kursen är att utveckla elevernas kunskaper och färdigheter relaterade till olika aspekter av möbler och möbelproduktion, från utveckling och förvaltning av prototyper fram till den slutliga tillverkningsprocessen. Under det tvådelade programmet studeras presentation av historia, teorier, arbeten och aktuella uttryck av italienska och internationella möbler.e.

CD 160- 3D Computer Modeling with Vray
Kursen är avsedd för dem som är nya för att jobba med Vray. Kursen fokuserar på användning av material, belysning och kameror. I slutet av kursen kommer deltagarna att kunna producera professionellt utförda 3D-renderingar med Autodesk 3ds Max med Vray.

HUM 150- Art History 1     
This two part course begins with the Florentine art dating from the end of the 1200’s. This course covers the most key artists practicing in the region of Tuscany from the 1300’s, until the early 1500’s. The course covers historical, social and political events and analyzes their influence on the artistic production. Many class sessions are held on-site in the form of field trips to museums or churches to enhance the in-class lectures.

HUM 120- Italian Language 1A - 1 Credit
Kursern kommer främst att fokusera på muntliga konversationer på italienska, med teman som rör ditt vardagliga liv, så som resor och affärssituationer, inklusive hälsningar, veckans dagar, vägbeskrivningar, mat, hur man gör planer, säger tiden , inköp och hur man hanterar pengar och siffror.

ANDRA TERMINEN

IFD 502- Studio Design 2 with Thesis  -  Double Weight
Denna kurs sammanträder två gånger per vecka och kommer att fortsätta med samma struktur som den första terminens Studio kurs. I slutet av den andra terminen är det fokus på självständigt arbete på ett enda ämne, som utvecklats av studenten tillsammans med en rådgivare. Under denna Studio kurs ska studenten prova olika former för att visualisera sin avhandling och kommer att fullfölja stegen som krävs för att förverkliga sina projekt. Tonvikten kommer att läggas på kreativ utredning och utveckling av ursprungliga lösningar som är begreppsmässigt starka och innehåll fyllda. Examensarbetet kommer att bestå av designenprojektet tillsammans med en skriftlig dokumentation. Studenter måste visa självständighet i förhållande till sin egen design process och förmågan att förverkliga en komplex lösning till sin möbeldesign.

HUM 250- History of Modern Italian Design– 
Kursen behandlar både produkt-och inredningsdesign och studenterna styrs att upptäcka analogier dessa två fält med konst, arkitektur och mode och att få en gedigen förståelse av termen "design" i sin vidaste bemärkelse. Föreläsningarna syftar till att djupgående analysera varje historisk designer-gestalt inom den stora ramen för italiens rika kultur under de senaste sju decennierna, som visas i film, måleri, arkitektur och fotografi.

HUM 151- Art History 2 -  
Den andra delen av kursen inleds med början av 1500-talet och fortsätter förbi Manneriströrelsen av Michelangelo. Studenter förklaras den viktigaste konstnärliga utvecklingen av århundraden från den ideala klassiska formen i den komplexa eran av motreformationen. Många lektioner hålls på plats i form av studiebesök till museer eller kyrkor för att förbättra föreläsningarna som hålls i klass.

INT 191- Furniture Design 2   -  
Den andra terminen är en mer djupgående undersökning av området möbeldesign. Denna termin ger eleverna större yrkeserfarenhet inom kvalitetskontroll, processplanering, kostnadsberäkning och övervakningsskills.

CD 161- 3D Printing -
Denna kurs kommer att komplettera de kunskaper och färdigheter som krävs för att studenterna ska kunna följa en produktionslinje från koncept; 3D-modellering, 3D-visualisering/projektion och rendering, genom hantering av prototyper och användning av 3D-skrivare som möjliggör produktion av komplexa tredimensionella modeller i "reducerad skala" tillsammans med nödvändiga färdigheter och kunskaper för att förstå produktionsledning och monteringsprocessen.

HUM 121-Italian Language 1b     -    1 Credit
 Kursern kommer att fortsätta fokusera främst på muntliga konversationer på italienska. Denna kursen är på en mer avancerad nivå och kommer att börja ta itu med allmänna jobb och företagsrelaterade diskussioner.

*Program kan komma att ändras*.