s Design School i Italien, Masters & Kurser, Florence Institute of Design International

THE FLORENCE INSTITUTE OF DESIGN INTERNATIONAL

Florens Institut är en internationell italiensk designskola som erbjuder både master och akademisk nivå av design kurser. Institutet specialiserar sig på en rad olika kurser som Grafik Design, Inredningsdesign, Möbeldesign och Arkitektur för studenter i Europa och världen över. Vi fokuserar på dagens internationella studenter genom undervisning på engelska. Vår personal har ett respekterat rykte för dynamiska lärometoder, motiverande kursmaterial och interaktivt lärande. Beläget i en elegant miljö i centrum av Florens, Italien gör skolan till en idealisk plats att studera vid utomlands och samtidigt vara omgiven av italiensk design. Som en privat italiensk instutition, erbjuds kvalitetsutbildning som ett resultat av professionell personal, utmärkta resurser tillsammans med personifierade instruktioner. Vår kunniga personal bemöter ert intresse och vägleder era akademiska behov. Institutets filosofi är att erbjuda en kvalitetsanläggning genom att erbjuda den högsta nivån av utbildning och resurser. Vår designskolas kurser har skapats specifikt för att ge en detaljerad förståelse av Italiens rika kultur. Florence Institute's kurser lär ut grunden för inredning genom att kombinera modern teknik med uppfinningsrika traditioner. Våra grafisk design- kurser lär ut tradition, teori och de senaste grafiska programmen. Alla studenter utfärdas stimulerande designproblem som brukar stöta påi Italiens moderna samhälle. Lektioner i italienska språket och konsthistoria är en del av varje elevs utbildning. Se våra tryck bok och facebook sida för mer information.Om FIDI

The Florence Institute of Design InternationaI är en partner till University of Chester i England och europeiska skolorna 'Escuela Arte Granada' i Granada, Spanien och Institut Créad i Lyon. Frankrike. Studerande kan begära lån från CSNCentrala studiestödsnämnden.

The Florence Institute's facebook sida är den mest kompletta källan till information om oss. Sidan innehåller tusentals bilder från studenternas evenemang i Florens tillsammans med studiebesök till utformning mässor och historiska platser i Italien. Bilder av särskilda gästföreläsningar och fler presenteras. Se även vår tryck bok.Sommar kurses

Graphic Design
Grafik design sommar kurses

Den korta sommarkursen grafik design är en grundläggande men intensiv introduktion till den grafiska designprocessen. Studio design-kursen är en introduktion till grafisk designteori och dess tillämpningar. Kursen rör sig snabbt genom de grundläggande principerna gällande utformning, planering och slutligen de riktlinjer som används för att skapa innovativa tvådimensionella konstverk och visuell grafik.

Grafik Design Sommarkurs:
Varaktighet: 4 veckor
Nivåer: Grundläggande

Läs mer
Digital Illustration
Digital illustration sommar

Den korta sommarkursen är en intensiv utformad kurs i processen av digital illustration. Kursen är en introduktion till illustrationsteori och dess tillämpningar. Den är utformad för att ge eleverna de färdigheter som krävs för att inte bara slutföra sina uppdrag som omfattar illustrerade grafiska element, men också att inspirera kreativ potential inom detta designområdet.

Digital Illustration Sommarkurs:
Varaktighet: 4 veckor
Nivåer: Grundläggande


Läs mer
Architecture
Arkitektur
sommar

Florence Institute erbjuder en Arkitektkurs som undervisar ritning- och observationsstudier, färdigheter samt en introduktion till arkitekturteori och italiensk historia. Denna korta sommarkurs är utformad för studenter med intresse i både konst och arkitektur i Italien. En majoritet av kursen sker i form av rundvandringar, där studenterna kan lära direkt från arkitekturen i Florens.


Arkitektur Sommarkurs:
Varaktighet: 4 veckor
Nivåer: Grundläggande

Läs mer
Furniture Design
mÖbeldesign
sommar kurser

Möbeldesign är en av Italiens mest respekterade kunskapsområden. Syftet med kursen är att utveckla elevernas kunskaper och kompetens när det gäller alla aspekter av möbeldesign från design till utveckling till produktion av prototyper. Under 4 veckors program, studerar studenterna presentationer av material, historia, teorier och detaljer av italienska och internationella möbler.

Möbeldesign Sommarkurs:
Varaktighet: 4 veckor
Nivåer: Grundläggande


Läs mer