Antagning

Startdatum

September

January

OBS: Riktlinjer är veckan innan lektionerna börjar. För mer viktiga datum se hela: Academic Calendar

KalenderDIPLOM KRAV

Diploma studenter, 1 år eller 2 år som gäller för FIDI:
1. Bör vara 18 år
2. Eleverna behöver en highschool examen Eller motsvarande OCH inkomma senaste transkript (grader) highschool eller universitet.
3. En genomsökning av ditt pass eller EU-identifikationsnummer.

Studenter som söker stöd bör tillämpas så tidigt som möjligt och lämna in en portfölj som förklaras på sidan för Financial Aid.

Kandidatexamen KRAV

För att ansöka till 3 år kandidatexamen vi kräver också:
4. Certifiering av kunskaper i engelska TOEFL, kan IELTS eller PTE-studenter från engelskspråkiga länder erhålla ett undantag
5. Bevis för konststudier- En portfölj krävs inte men konstämnen bör listas bland highschool studier. Även intyg från konsten kan kurser kvalificera. Studenter utan bevis på utbildning, men har en portfölj av kreativt arbete kommer också att beaktas. För mer information se NÄRMARE UNGKARL KRAV.

TERMIN UTRIKES

Studerande redan vid ett universitet (Grundutbildning) som registrerar dig för en 'TERMIN UTRIKES' bör kontakta oss för en "kurs Godkännande Form" för att sedan avslutas med regissören på nuvarande universitet.

MASTER KRAV

Acceptans för masterkurser beror på elevens tidigare nivå av erfarenhet. Kurser på avancerad nivå är utmanande och eleverna kommer att behöva anpassa upplevelse för antagning. Det krävs att studenten har en examen i en kompatibel design viktig för acceptans. Eleverna ska lämna in en portfölj av 3 projekt tillsammans med deras applicaiton.

Master Portfolio Krav:
Alla Master sökande måste lämna in en portfölj av tre (3) exempel på deras universitet arbete (ej office / professionellt). Portfolio projekt ska skickas i digitalt format via e-post, DVD, hemsida eller Post. Om du skickar stora e-postmeddelanden över 10MB ber vi dig att använda www.dropbox.com. Allt arbete som lämnas in ska vara 100% ifylld av den sökande (inga grupparbeten)

Master of Interior eller möbeldesign Portfolios kan vara tre (3) exempel på något av följande: interior designer, arkitektoniska konstruktioner, eller mönsterskydd. Vi behöver bara de viktigaste bilderna av den konstruktion som bör vara en kombination av 2D och 3D.

Master of Graphic Design Portfolios kan vara tre (3) exempel på något av följande: grafiska designer, teckningar, målningar, fotografier, digitala media, eller designen.