Inredning DESIGN

Designskola i Florens, Italien

The Florence Institute är en Interior Design School i Florens, Italien för både Masters och Kurses av Interior design.Tiljornas engelska språket används för att instruera alla courses.Each ett års kurs är 30 veckor. FIDI är en perftect alternativ för internationella studenter som söker en Interior Design skola i Italien.

Översikt

Inredning kurser fokuserar på de tekniker och designprocessen används av Italiens Interior Design yrke. Var och en ettårig utbildning är 30 veckors behandling med alla kurser som hålls på engelska. Både Masters och akademiska kurser nivå ger studenten en grund av kunskaper och färdigheter inom alla områden av möbeldesign, inredning och inredning i Italien. Våra kurser har integrerats för att medge noggrann undersökning av varje designkoncept. Form och funktionalitet aspekter studeras i kurserna Studio Design. Samtidigt är virtuella 3D-modeller av interiörer och möbler skapade i datorn klasser för att ytterligare undersöka de visuella aspekter och kvaliteter presentation av systemet. Kurs integration möjliggör effektiv användning av tid och kompletta projektresultat. Inredningen skolans kurser erbjuder undervisning i, AutoCAD, 3d Studio Max, Sketchup, och VRAY. Dessa program är de mest prevalently använda program som används i Italien, Europa och i hela världen. Tyngdpunkten i Inredning skolans program är Studio Design Course. Teman av utrymme planering, möbeldesign, inredning, texturer, färgsättning och belysning behandlas. Besök vår Design Gallery att visa exempel på de typer av projekt som genomförts under kursen. Klassen är indelad i tre olika delar: 1) föreläsningar 2) skrivbord kritik och 3) presentationer. Design skola föreläsningar täcker många design ämnen, tekniska data och teori. Under hela terminen kommer studenterna att utfärdas design problem, och bad sedan att utveckla konstruktionslösningar under en period av veckor. Utveckling av varje projekt kommer att noggrant designad av instruktörer. I olika skeden projekt kommer att presenteras, diskuteras sedan graderas efter hur de löser design problem.


mÅl
I slutet av kurserna, kommer Inredning och Design studenterna ha förvärvat den utbildning och den portfölj som krävs för intervju för positioner i inredningsfirmor, möbler design studios, eller arkitektur studios. Florence Institute akademiker kan hitta inresa positioner som utrymme planerare, designers assistent, illustratörer rendering, ritare, och samordnare produktion. Efter att ha fått yrkeserfarenhet, kan studenter gå så småningom vidare till avancerade positioner som ledande formgivare eller projektledare. Andra kan fastställa egna design företag eller ta på sig utmanande frilansuppdrag.

lÄror
Our entire faculty is very qualified with the highest credentials. The faculty members of our Interior design program are all registered architects or PHD level professors. The teachers come from both Italy and international backgrounds. Our staff have a respected reputation for dynamic teaching methods, motivating course material and interactive learning.

StudiebesÖk
Studiebesök utgör en integrerad del av The Florence Institute läroplan. Skolan ligger i närheten av några av Florens viktigaste museer och kulturella platser. Eleverna ska budgeten ytterligare 150 euro per termin av resor och biljetter kostnad för studiebesök som är planerade för klasser där de är inskrivna. Besök på Uffizierna tillsammans med många andra palats, kyrkor och museer som besöks varje vecka. Några av de platser som vanligtvis besöks av Inredning studenter inkluderar Italiens största möbelmässa Salone Internazionale del Mobile i Milano och keramik utställning Cersaie i Bologna. Italien är känt världen över för sin möbelindustri. En av höjdpunkterna för inredning studenter är ett besök på en av Toscanas främsta möbelfabriker.


SOMMARKURSER

Design de Moveis
MÖbeldesign sommarkurser

möbeldesign är en av Italiens mest respekterade kunskapsområden. Syftet med den korta sommaren kursen är att utveckla elevernas förståelse och konceptuella färdigheter i alla aspekter av möbeldesign från konstruktion till produktion till utveckling av prototyper. Under 4 veckors program, studerar presentation av historia, teorier, arbeten och trender av italienska och internationella möbler.


Möbler Sommarkurs:
Juni månad endast
Varaktighet: 4 veckor
Nivåer: Grund eller Avancerat

Läs mer
Arquitetura
Arkitektur sommar

The Florence Institute erbjuder arkitektur kurser som lär teckning och observationsförmåga plus en introduktion till arkitekturens teori och italiensk historia. Denna korta sommar kurs är utformad för studenter med ett intresse inom konst och arkitektur i Italien. Huvuddelen av kursen sker i form av rundvandringar, där eleverna kan lära sig direkt från arkitekturen i Florens

Arkitektur Sommarkurs:
Juni månad bara
Längd 4 veckor
Nivåer: Alla
Läs mer
Courses of interior design
Akademiska kurser
1, 2 & 3 ÅR

Vår akademiska nivån är idealisk för studenter nya till området för Interior Design. För posten nivå studenten, finns det tre alternativ, en ett år, två år eller tre år course.The kursen snabbt flyttas från de grundläggande design huvudmän i formen, utrymme och för att förverkligandet av detaljerade ritningar, renderingar och studier material.


Inredning Design Kurses:
Kandidatexamen: 3 års
Diploma kurser: 1år eller 2år
Språk: EngelskaLäs mer
Master of Interior Design
master av Inredning

Master of Interior Design är perfekt för unga akademiker och yrkesverksamma inom design intresserade av att delta i en specialkurs. Syftet med Master är att producera en ny professionell kvalitet genom att kombinera kreativa och tekniska färdigheter. Antagning till Master är endast för doktorander med ett kompatibelt 3 års kandidatexamen i design.

Master Varaktighet: 30 veckor (1 år)
Nivåer: Graduate endast
Språk: Engelska

Läs mer