Akademiskt

Designskola i Florens, Italien

PLAT
Florens,Italien är den perfekta platsen för att studera utomlands den finaste av italiensk design. Som en privat italiensk institution, är utbildning av hög kvalitet tillhandahålls till följd av en professionell personal, resurser kvalitet och interaktiva inlärningsmetoder. Institutets filosofi är att erbjuda en kvalitet facilitet erbjuder den högsta nivån av utbildning och resurser. Vår kunniga personal svarar på dina intressen och behandlar din akademiskt behov.

ENGELSKA SPRÅKET
Alla kurser instrueras på engelska. En examen i engelska kunskaper behövs för alla program kandidatexamen. Engelska tentor är dock inte obligatoriska för Diploma eller Master kurser men bevis på formella engelsk studie kan begäras.

STUDIEBESOK
Studiebesök genomförs ofta som de är det bästa sättet att dra nytta av skolans omgivning. De spelar en viktig del av inlärningsprocessen. The Florence Institute läroplan och studenter är skyldiga att delta i alla studiebesök för klasser där de är inskrivna. Kostnaderna för studiebesök ingår inte i undervisningen. Kostnaderna per termin varierar, men eleverna ska budgeten ytterligare 200 Euro för kostnader studieresa.


FÖRELÄSNINGSSERIE
The Florence Institute föreläsningsserie presenterar designers, arkitekter, konstnärer och respekterade personerna i världen av italiensk design och kultur. Datum och tider för föreläsningar kommer att ges i förväg. Närvaro av all design föreläsningar är obligatoriskt

UNDERSÖKNING OCH DESIGNPRESENTATIONER
Eleverna måste ta tentor eller presentera sitt designarbete på etablerade tider. Tidiga prov kan ges endast under speciella omständigheter, och speciella arrangemang måste göras med varje instruktör. Arbeta in efter presentationen dagen kommer att påverka slutbetyget för kurserna.

DATORER
Även om institutet är väl utrustade med datorer, krävs det att du tar med en bärbar dator för studio tid och hemuppgifter. Datorn bör vara anpassningsbar för användning av rendering och grafiska program. Grafisk Design eleverna kan använda antingen PC eller Mac-datorer. Dessutom föreslås det för inredning studenter inte köper Macintosh-datorer på grund av kompatibilitetsproblem.

LÄROBOK
Om det krävs av instruktören, bör eleverna vara beredda att köpa läsning material eller förnödenheter konst. Kostnaderna per termin varierar men eleverna ska budgeten ytterligare 150 Euro för boken kostnader. Den huvudtexten för kurserna Konsthistoria är:F. Hartt - GD Wilkins, Historia av italiensk renässans konst, 7th ed, Prentice Hall.. som kan köpas vid ankomst i Florens.

ITALIENSKA SPRÅKKURSER
Design studerande på skolan erbjuds också italienska språkkurser medan vid institutet. Kurserna kommer att fokusera främst på muntliga konversera italienska, med teman som rör vanliga liv, resor och affärer situationer, inklusive: hälsningar, veckans dagar, begär riktningar, mat, göra upp planer, berätta tid, inköp och hantera pengar och siffror. Avancerad nivå klasser kommer att behandla generella arbete och diskussioner om verksamheten.

NÄRVARO
Klass närvaro är nödvändig. Frånvaro är endast ursäktas för dokumenterad sjukdom eller för en nödsituation. Tre unexcused frånvaro resultera i en sänkning av betyget med ett brev. Två sena ankomster till klass anses motsvara en unexcused frånvaro. Elever som inte bor för varaktigheten av en klass utan att bli ursäktad markeras frånvarande. Studenter som missar mer än 25 procent av en kurs på grund av unexcused frånvaro kommer inte att få godkänt på kursen.