frAgor

designskola i Florens, Italien

Vad är skillnaden mellan ett diplom och examen?

Att ha en examen kommer definently ge dig mer flexibilitet i dina karriärmöjligheter. FIDI är en av de enda designutbildningar i Florens hålls helt på engelska och erbjuder en internationell kandidatexamen.

Hur kan jag överföra till kandidatprogrammet?

Studenter som tidigare har studerat konstruktionen kan begära att överlåta sina studier för att börja på 2: a eller 3: e år. Att begära att överföra tidigare studie, ska du skicka en komplett ansökan med portfölj. Portföljen måste tydligt ange var varje projekt slutfördes i vilken skola, vid vilken år. Dessutom finns det en utvärdering avgift för tidigare studier.

Var är det bästa stället att hitta en bostad?

Florence Institute studenter är fria att välja sin egen bostad som de vill. För boende alternativ och allmänna kostnader, se här link. Vår avsikt är att informera studenterna om de bästa och mest ekonomiska val i Florens, så att de kan fatta egna beslut. Det finns alltid ett hus orientering veckan innan lektionerna börjar kan träffa varandra och hitta lägenheter tillsammans. De flesta elever tycker lägenheter på bara 1 eller 2 dagar efter ankomst.


Vilka är fördelarna med att studera på engelska?

The Florence Institute är en av de få privata italienska designskolor i Florens erbjuder alla kurser i engelska språket. När det gäller affärer i dag, är engelska det mest talade språket i världen. Genom att lära in engelska snarare än italienska, kommer du vara kvalificerad att göra karriär i ett bredare internationellt inom design.

Ska jag ta med en dator?

Ja, även om institutet är väl utrustade med datorer, är det rekommenderat att du tar en bärbar dator för studio tid, rendering, utarbetande och andra uppdrag. För bästa prestanda bör datorerna vara anpassningsbar för användning av rendering och grafiska program. Vi föreslår för inredning studenter att köpa på datorer med 64-bitars Windows 10 operativsystem, i7-processorer, minst 8GB minne. Vi reccomend PC-datorer för inredning studenter. Mac eller PC-datorer kan användas för grafisk design studenter.

Jag har ännu inte uppgradera från min nuvarande skola, kan jag ansöka nu?

Studenter som ännu inte har disputerat kan fortfarande tillämpas på institutet. I denna situation bör du skicka din nuvarande transkript. Sedan efter examen, skulle de slutliga avskrifter sedan sändas. Tidig registrering uppmuntras särskilt när eleven söker ekonomiskt bistånd.

Bör grafiska studerande för fotografering sätta kameror?

Även om institutet har ett par kameror att låna ut, föreslog dess att du tar en SLR-kamera. Vi föreslår köp av en grundläggande Canon EOS 1100D kropp och en Canon EFS 18-55mm zoomobjektiv.

Kommer jag att ha tillgång till Internet?

För att ansluta till Internet, erbjuder institutet studenter med en trådlös åtkomstpunkt. För att ansluta trådlöst, måste du kontrollera att din bärbara dator har en trådlös anslutning. Du kanske inte kan komma åt Internet från din lägenhet inte specifikt från din hyresvärd. Lägenhet ägare i Italien hänvisar till en internetuppkoppling som "ADSL". Det finns också gratis tillgång till Internet tillhandahålls på många caféer i området.

Behöver jag vara inskriven vid ett universitet i mitt land?

Eleverna behöver inte vara inskriven vid en skola i sitt eget land. Studerande redan vid andra skolor kan "studera utomlands" med oss men måste få ett förhandsgodkännande från sin chef att överföra krediter. Termin utomlands studenter bör kontakta oss för en "kurs typgodkännandeintyget.

Var ska jag köpa sjukförsäkring?

Bevis för sjukförsäkringen kommer att krävas för dem som behöver skaffa ett studentvisum. Läs mer


Vilka är de exakta startdatum för och slutdatum för varje termin?

För fullständig information om startdatum, scheman och raster se vår Antagning avsnitt and Kalender.

Hur länge håller kurser senast?

De kurser som erbjuds är två terminerna (ett år). Läsåret är indelat i två 15 veckors terminer: vår och höst. Du kan välja startdatum för din kurs att vara antingen under våren eller hösten terminer. De Kurser på avancerad nivå är ett års duration. Med den akademiska nivån du kan välja att skriva in sig i ett år, två år eller tre år.

Vilka är kraven för att ansöka till Florence Institute?

Vänligen läs Antagning sida För fullständig information om kraven för godkännande. Om du har ytterligare frågor vänligen kontakta registrator. registrar@Florence-Institute.com.

Är det säkert att studera i Florens?

Genom europeiska standarder, är Florence anses vara generellt mycket säkra. Oavsett, rekommenderar vi att eleverna alltid vara medveten om sina tillhörigheter och inte gå ensam när det är mörkt.